Aanvullende openbaarmakingen voor Californië

Als u een inwoner van Californië bent, zijn de volgende privacyverklaringen op u van toepassing naast de rest van het Privacybeleid.

  • Categorieën van informatie die wij verzamelen, gebruiken en openbaar maken. De Californische wet geeft aan dat organisaties aan inwoners van Californië moeten bekendmaken of bepaalde categorieën gegevens worden verzameld, bekend worden gemaakt voor het “zakelijke doel” van een organisatie, worden “verkocht” of “gedeeld” ten behoeve van “gedragsgerichte advertenties” (zoals deze termen zijn gedefinieerd onder de Californische wet). U vindt hier een lijst met de categorieën gegevens die we verzamelen en hoe we informatie delen.
  • Openbaarmaking van gevoelige gegevens. Een deel van de persoonsgegevens die we verzamelen wordt beschouwd als “gevoelige persoonsgegevens” op grond van de Californische wetgeving. We verzamelen de volgende categorieën gevoelige persoonsgegevens (zoals gedefinieerd onder de Californische wetgeving): sociale zekerheid, rijbewijs, staatsidentificatiekaart of paspoortnummer; inloggen op een account, in combinatie met een verplichte beveiligings- of toegangscode, wachtwoord of inloggegevens die toegang geven tot een account; en informatie over de gezondheid van een persoon. Deze gegevens worden verzameld om transacties te verwerken, u diensten te verlenen en ons bedrijf te beheren. Houd er rekening mee dat we deze gegevens niet gebruiken voor doeleinden die niet zijn geïdentificeerd in artikel 1798.121 van de Civil Code van California. We “verkopen” of “delen” geen gevoelige persoonsgegevens voor gedragsgerichte advertenties.
  • California Shine the Light. Als u meer informatie wilt over de categorieën van persoonsgegevens (indien van toepassing) die we delen met derden of gelieerde ondernemingen die deze partijen kunnen gebruiken voor direct marketing, dien dan een schriftelijk verzoek bij ons in met behulp van de informatie in het gedeelte “Contactinformatie” in ons Privacybeleid.
  • Kennisgeving van financiële stimulans in Californië. We bieden programma’s die extraatjes bieden. U heeft waarschijnlijk enkele van deze beloningsprogramma’s, promoties, coupons, monsters, prijstrekkingen of exclusieve aanbiedingen (“Beloningsprogramma’s”) gezien. Wanneer u zich aanmeldt voor een van deze beloningsprogramma’s, kunnen we u vragen om bepaalde gegevens te verstrekken, zoals uw naam en e-mailadres. We kennen over het algemeen geen geldelijke of andere waarde toe aan persoonsgegevens die wordt verzameld als onderdeel van onze beloningsprogramma’s. Voor zover er een waarde wordt toegekend aan een bepaald Rewards-programma op grond van de Californische wet, is die waarde gebaseerd op een redelijke en te goeder trouw uitgevoerde berekeningsmethode als onderdeel van het specifieke Rewards-programma en verschilt die waarde tussen personen op basis van uw niveau van deelname of inwisseling. U kunt de pagina Programmavoorwaarden of een programma bezoeken om de volledige programmaregels te bekijken, inclusief hoe u kunt deelnemen en uw deelname kunt bijwerken (d.w.z. deactiveren of intrekken, zoals toegestaan door de toepasselijke wetgeving).